TERNINGKAST 5 I STAVANGER AFTENBLAD
les hele saken...
TOPP-ANMELDELSE HOS DVDNETT.NO
les hele saken...
TERNINGKAST 5 HOS X6.NO
les hele saken...


PASSPORT - NORGES FØRSTE
DVD-SPILL

Bli med på en reise jorden rundt og test dine kunnskaper - Trykk på fjernkontrollen, svar på spørsmålene, og samle stempler i passet ditt fra hver av de fem verdensdelene.

PASSPORT er et utfordrene og morsomt DVD-spill med over 2.300 spørsmål om all verdens land og kulturer. Her kan spillerene bli med på en rund-reise i hele verden og teste sine kunnskaper om geografi, flagg, historie, kultur, religion, språk, natur, mat m.m.
Hver spiller får sitt eget pass, og vinneren er den som først har fylt ut passet ved å svare riktig på stempelspørsmålene fra hver av de fem verdensdelene. Spillet er fullt av lærerike spørsmål med bilder, flagg og kart.

I England, USA og Australia har forskjellige typer DVD-spill på kort tid etablert seg i markedet med stor suksess. Denne julen står Norge for tur når Passport introduseres som Norges første DVD-spill.

PASSPORT DVD-spillet distribueres i Norge av
Sandrew Metronome AS, som er et av Nordens største
film- og DVD distributører.

Kunnskapsspill har en helt egen gjenklang hos det norske folk, og denne typen spills popularitet har økt betydelig de senere årene - ikke bare i hjemmene og på hytteturer, men også ute på byen. Pub-quiz er et godt eksempel på et norsk fenomen som stadig brer om seg. Nordmenn blir tydeligvis aldri lei av å konkurrere i og om kunnskap.

HVA ER ET DVD-SPILL?

spillere
Et DVD-spill er et sosialt spill som spilles av flere sammen foran TV-en hjemme. Ved hjelp av DVD-fjernkontrollen får deltagerne spørsmål som de skal svare på.

OM SPILLET

spilletPASSPORT passer for 2 til 6 spillere eller lag, fra 15 år og oppover. En blokk med pass følger med spillet og flere kan lastes ned gratis her når du har gått tom.
Gled deg til utallige timer med gode og lærerike opplevelser med familie og venner!

PASSPORT DVD-spill er et helt nytt kunnskapspillkonsept utviklet i Norge spesielt for bruk på DVD-spillere. Sammen har Victor Engholmen, Inventive Media (www.inventive.no), og Kristin Ekeberg, Passport Games, ledet et team i arbeidet med å utvikle det nye Passport DVD-spillet både DVD-teknisk, spillteknisk og utformingsmessig.

Utfordringene har vært mange når forskjellige fagområder skulle samle sine krefter og lage noe som tidligere ingen hadde gjort i Norge.

Arbeidet med grafikk, animasjoner, lyddesign og musikk har vært omfattende, men veldig lærerikt for menneskene bak det nyskapende produktet.

© 2005 Passport Games, Oslo - Norway